Klaar, ferdig – GÅ♡

Hei og velkommen hit! Dette er ett stort og ikke minst ett viktig øyeblikk for meg – hvor jeg nå har fått ett eget sted å få skrevet ned tanker og følelser – hvor hemmeligheter jeg har måttet holde skjult i alle år, nå skal belyses.

Livet mitt har basert seg på mye avvisninger – noe av de største problemene jeg har med meg selv den dag idag, for det takler jeg ganske dårlig. Jeg blir så uhorvelig lei meg og utafor av det, men jeg skjuler det – jeg kan jo ikke vise at jeg blir skuffet, såret og lei meg.

Husk på – Dette er vel den største utfordringen jeg har, så dette blir megatøft for meg å få ut. Ikke bare å få ut, men å bli påminnet om fortid og skrive det ned svart på hvitt og ut i offentligheten.

Dette er noe jeg har vurdert ganske mye snudd og vendt på og tenkt meg igjennom ganske ofte og lenge på, så dette er noe jeg er klar for – ellers ville jeg ikke ha gjort dette.

Så da bare sier jeg – Klaar, ferdig – GÅ♡

1 Comment

  1. May Kristine
    17. november 2018

    Heia deg ❤️

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no