Jeg har aldri følt meg så alene.

Det er desember, det er mørkt når man står opp og det er mørkt når man legger seg. Mye har skjedd siden sist jeg skrev her, men dessverre ikke så mye oppløftende å skrive om. Jeg går inn i det nye året med enda færre familiemedlemmer, og enda mer alene. Julaften? Da er den foreløpige planen å sitte alene. Var egentlig invitert bort med barna, men ettersom jeg har tatt noen valg som ikke er blitt akseptert, står jeg alene på egne bein og ender derfor opp alene på julaften.

Jeg har nylig blitt 30år, men ettersom hvordan disse tidene er med tanke på coronaen, så ble det ikke noe feiring og det er forsovet helt greit. Jeg tror ikke jeg er den eneste om dagen som kjenner på ensomheten i disse dager.

Jeg kan ikke forstå hvorfor det skal være sånn at man hele tiden må legge seg oppi andres avgjørelser og valg her i livet. Hva er det som gjør at man har samvittighet til slik å bestemme over et annet voksent menneske? Jeg har siden tidlig barndom og oppvekst gjort som jeg har fått beskjed om, og alltid tilpasset meg og vært flink jente. Men nå som jeg er en voksen dame, er det vanskelig å plutselig kunne ta valg helt alene, men at det jeg gjør fremdeles er feil. Ingenting er godt NOK. Jeg skal og vil bli sterkere. Jeg kan virkelig ikke ha det slik. Jeg faller sakte men sikkert sammen. Jeg har tross alt egne barn jeg tar vare på og som jeg vil det beste for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no