Hodet over vann.

Jul og nyttår er overstått, og enda et nytt kapittel trer i kraft. Men problemene og frustrasjonen, de ble dessverre ikke borte med fjoråret. Lyspunktet mitt er for langt unna, jeg svimer rundt i mørket og finner ikke veien ut. Begeret mitt er nesten opp til randen, og det er nettopp nå hvor sterk jeg forstår at jeg er – når jeg ikke har andre muligheter enn å bare stå i det og ta dag for dag, time for time.

Klokken har bikket 06.00, og jeg nyter en deilig kopp med kaffe mens jeg ser ut av kjøkkenvinduet. Det er fremdeles mørkt ute, og naboer har ikke helt fått opp øynene, det er mørkt i alle vinduer. Siste uken har preget meg spesielt mye. Altfor mange inntrykk. Både familiært, vennskap, gjerdrumskredet, egen psykisk helse, og jobb.

Jeg har nå tatt en beslutning hvor jeg nå skal søke om ny henvisning til DPS. Det må være noe form for hjelp jeg kan få. En eller annen støtte som jeg kan lene meg til å være trygg på. Det er slitsomt å ha et hode som tenker så hardt og så mye. Men så skal det sies også, at årstiden vi nå er i – er tung for folk flest. Både for de som har en god og en dårlig form for psykisk helse. Det er mørkt, det er kaldt, man isolerer seg mer og spesielt nå i disse covid-19 tidene.

Jeg er takknemlig for alle jeg har rundt meg, som står på sidelinjen og heier på meg og som lar meg få den tiden jeg trenger. Jeg opplever at jeg selv er vanskelig å få kontakt med, og for de av dere som leser dette og opplever det jeg skriver nå, så beklager jeg virkelig. Jeg kommer før eller siden sterkere tilbake.

Nå skal jeg gripe dagen, vekke mine søte små og prøve å få til en så god dag som overhodet mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no