Dette er meg.

Det finnes en tid for alt.

Karoline Alexandra er mitt navn, snart 28år og bosatt i Akershus.

Livet mitt har ikke alltid vært en dans på roser, snarere tvert imot. Jeg vil enkelt beskrive livet mitt som har omhandlet mye tvang, en kamp for å bli hørt og sett, avvisninger og løgn.

Det tok en god stund før jeg i det hele tatt vurderte å skrive om mitt liv – og i det hele tatt offentliggjøre og blottlegge mitt liv på internett. Jeg har i lang tid brukt notater på telefonen min, skrevet for meg selv og hva mine tanker og følelser har vært. Men, det manglet noe. Jeg ville at noen skulle se det selv, få en viss forståelse om hvorfor jeg er den personen jeg er i dag. Kanskje det i det hele tatt kan være en hjelp for andre ? Kampen om åpenhet og forståelse. Så jeg tok fatt i det og var så heldig å få lov til å blogge her på psykmagasinet med alle de andre flotte bloggerne.

Jeg vil beskrive meg selv som produktiv, blid, utadvendt, pliktoppfyllende, og omsorgsfull. Jeg elsker å fotografere, redigere og trikse litt med bilder eller gjerne stikke innom biblioteket en dag i uken og låne meg en bok eller to som jeg velger å lese en fredag eller lørdagskveld – avhengig av humøret selvfølgelig, for det er riktignok ganske så deilig å koble av med en god bok, slippe tankekjøret og seg selv litte grann.  Jeg er opptatt av å ha kontakt med omverdenen, være sosial og holde meg i aktivitet, for jeg har erfart det at det er sunt å koble av med nære og kjære, finne det postitive i hverdagen og skape minnene enn å låse seg selv inne.

For jeg var i mange år veldig innesluttet og isolerte alt av følelser og tanker til de rundt meg, i frykt for å bli dømt og sett ned på. Men den gang ei – nå vil jeg belyse, jeg vil vise verden at det finnes en tid for alt. Men det har tatt tid. Selv om alt føles surt og trist, så vil du bli så utrolig mye sterkere! Bare gi det litt tid, det vil gå bra. Lær å ta noen ekstra utfordringer, lær av å feile, og med det så vil man kjenne på mestringsfølelsen og bli sterkere av det. Hovedsakelig i denne bloggen, vil være å notere ned tanker og følelser og mine utfordringer i det daglige med unnvikende/engstelig personlighetsforstyrrelse og selvutslettende personlighet.

1 Comment

  1. Lisa
    19. november 2018

    Sterkt av deg å gå frem både å skrive ned og offentlig ❤ står respekt av sånt
    Lykke til så mye med bloggen ❤

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no