År 2018 på godt og vondt.

Fredag 28.desember 2018

Hei, og velkommen til mitt aller siste blogginnlegg for i år. Har ikke ord for hvor beintøft dette året har vært, og for hvert år som går, så mister jeg aldri troa på det bedre. Det nye året SKAL bli bedre, nå ordner det seg, nå starter vi med blanke ark og en ny start. Men så er det alltid ett eller annet jeg skal bekjempe og utfordre meg til.

Januar 2018 mistet jeg min enestående mormor, som fremdeles er ett ufattelig stort tap og en stor sorg jeg daglig går og bærer på. Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på henne. Jeg fikk aldri muligheten til å ta farvel, jeg ante ikke hva som skjedde, og det er nå snart ett år siden jeg så hun for aller siste gang. Jeg tar vare på de gode minnene og lever som det hun lærte meg. Og det er nettopp det som gjør det så vondt, jeg får hun aldri tilbake.

Men til tross for alt det vonde og den tunge bagasjen, så har jeg gjort store fremskritt. Hele veien har jeg trosset frykten, utfordret meg selv, kjempet og alltid hatt troen. Jeg går aktivt til psykolog og mentaliseringskurs som jeg uten tvil har fått mye godt ut av og lært mye om meg selv med reflektering og god veiledning. Jeg gir aldri opp og det skal jeg heller aldri gjøre, for jeg vet jeg har så mye mer å gi for en lettere og bedre hverdag som jeg trenger og fortjener.

I CAN AND I WILL! NEVER LOOSE HOPE!

Når jeg startet å blogge, så skulle jeg gå inn for å legge alle kortene på bordet med denne “Hemmeligheten” som ligger under en egen kategori. Jeg har tenkt nøye og lenge, og jeg kommer til å starte år 2019 med å fortelle fra a til å hva som ligger bak. Jeg kan si så mye som at det har vært inderlig vondt å holde dette for seg selv uten å komme noen vei med det og jeg mener dette er riktig å dele og få skrive om, for å lette noen kilo fra skuldrene og få det ut.

Jeg føler også at jeg har fått mye godt ut av å starte å blogge, jeg har fått enormt med støtte og tilbakemeldinger og jeg er så uendelig takknemlig.

Jeg ønsker dere en riktig fin kveld videre og med ett stort ønske om ett riktig godt nytt år. Vi sees igjen om kort tid. Vær den dere er, ta vare på dere selv! Og dere? Aldri mist troen og aldri gi dere.

Stor klem fra meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no